AUTOMÁNII doplňuje SRPNOVÁ VIDEOMÁNIE aneb Zábavné léto s APM Automotive pokračuje

Pozor!

Akce skončila.

Také v srpnu hodlá APM Automotive rozdávat RC modely Mini Cooper ze své limitované výroční edice. Pokračuje totiž bonusová akce PRÁZDNINOVÁ AUTOMÁNIE, ke které se nyní připojila již dříve avizovaná SRPNOVÁ VIDEOMÁNIE o další lákavé odměny.

Bonusová akce PRÁZDNINOVÁ AUTOMÁNIE se vztahuje na kompletní sortiment APM Automotive (s výjimkou servisního vybavení a garážové techniky, OE dílů apod.), přičemž rozhodující je opět dosažení stanovené měsíční hranice bonusového obratu. A podle jeho výše mohou registrovaní zákazníci získat jeden až čtyři RC modely závodního vozu Mini Cooper WRC v limitované výroční edici APM Automotive. Akce probíhá samostatně každý prázdninový měsíc, takže po skončení červencové hry se hraje také v srpnu a znovu od začátku…

A ten, kdo už RC Mini Cooper od APM Automotive má, může se nyní zapojit do SRPNOVÉ VIDEOMÁNIE, tedy do letní zábavné soutěže o nejlepší (nejvtipnější, nejbláznivější, nejkreativnější…) akční video právě s jubilejním RC modelem v barvách APM Automotive. Autoři desítky nejlepších videí budou odměněni zajímavými cenami. Hlavní cenou je horské elektrokolo APACHE EVEREST (36V) a pro autory videí na 2.-10. místě je připravený tablet iGET N10F.

A jak se do soutěže o elektrokolo a tablety zapojit? Stačí:

  • natočit mobilem, tabletem či digitální kamerou video dlouhé max. 3 minuty
  • video vložit na webový portál Uložto.cz (www.ulozto.cz)
  • odkaz na stáhnutí videa poslat do konce srpna 2014mailem na adresu info@apm.cz

Všechna přihlášená videa budou ukládána na speciálně vytvořený kanál na webovém portále YouTube, kde bude následně probíhat vyhodnocení/hlasování (bude ještě upřesněno), tak, aby v září mohly být autoři nejlepších videí odměněni. (POZOR: Zasláním videa zákazník uděluje souhlas k jeho marketingovému využití společností APM Automotive s.r.o.)

LETÁK Prázdninová autománie + SRPNOVÁ VIDEOMÁNIE